May 1, 2011

115: PERLUKAH DELETE BUTTON ITU??

biarkan kegembiraan mengatasi kedukaan.
di pekat malam kita berkumpul
dengan tujuan yang satu.
malam dimana kita semua bergembira.
oke photoshoot malam tadi sangat menghiburkan.walaupun aku ada problem dengan kamera aku.(susah nak dapat setting yang betul) .semua ni gara-gara salah tengok shutter speed.tapi kemudian its turn up to be good picture.
baru aku perasan photographer ni memerlukan kesabaran yang tinggi kalau tak mesti rasa cepat bosan sebab tak dapat gambar yang menarik dan kita akan end up dengan tekan button delete sebanyak yang kita mahu. tapi pernahkah korang sedar disebalik gambar yang tak jadi tu kan sebenarnya gambar itu masih lagi berguna dan kalau kita pandang dia dari sudut yang lain sebenarnya gambar itu menarik juga.oleh itu cubalah kita abaikan button delete itu for a while ye.heee :D






    
gambar yang hampir dibuang tapi tak jadi sebab lepas tengok sepuluh kali baru aku rasa gambar ni cantik hee











samalah jugak dengan dua gambar di atas ye.hee


ps: tak elok buang benda sesuka hati.gunalah ia semaksimun yang  mungkin yee heee





No comments: