February 19, 2010

THIS JUST AN ORDINARY POSTING

oke dari semalam aku tak tiidur.tak boleh tidur.imsomnia agaknya?tapi tak kut?entahlah.tak tidur semalaman membuat aku terpikir banyak benda.manusia kehidupan bumi segala benda bergerak didunia ini secara langsung ataupun tidak.semuanya menyumbang kepada keperkembangan tamadun dunia ini.

Dunia dah bertambah maju.zaman sudah bergerak pantas.siapa lambat sayonaralah.Dunia siber sudah jadi satu keutamaan.Maklumat di hujung jari.nak cari kenalan dari seberang laut pun senang.cuba anda google nama anda.tgk berapa banyak list yang keluar??hahah memang banyak.sampaikan yang mengarut pun ada.itu teknologi punya penangan.

Walaupun teknologi makin berkembang,tapi tahap pemikiran masih lagi di takuk lama.ada yang ingin berubah tapi tak punya semangat.ada yang mahu berubah tapi tak tahan dek kataan kawan.kalau nak ikutkan kata orang sampai bila-bila pun kita mundur.

oke cukup cukup la nak serius pagi pagi ni.semalam aku tengok cerita dan in real life.cerita yang memang best.lawak dan penuh pengajaran.Mungkin apa yang dalam cerita itu tak menggambarkan hidup aku sekarang?tapi siapa tahu mungkin masa depan akan berlaku.Hidup nie tak macam yang kita rancang.mungkin akan berubah.itulah hidup namanya.hee

semalam sembang dgn Pkck pasal bussines.hahah.tula ingakan nak menceburi bidang itu?tapi entah lah.terlalu awl untuk aku pikir pasal benda nie kut?tunggu abbis blajar baru la nak pikir psal ni.hahaha



ps:somethings are just better left unsaid

No comments: