December 14, 2009

hammad baca buku??haha

bce bce bce buku haha.slalu aku asyik tgk iklan org bce buku.aku pun tergelak gak kan coz iklan tuh tunjuk mat mat rempit yg nek motor bce buku.tak logik gak.haha aku kalo bab nak membaca buku nie aku kurang la.yela mcm buku yg tebal tuh mcm mana la nak habis kn.tp tetiba je hati aku tergerak nak membaca buku.hahaha ni gara-gara abg aku bawak aku g mines la semalam.otw balek perak dr johor abg aku singgah la kl jup nak antar awek dia balek kan so sblm hantar awek dia balek dia bawak la kitrg jalan-jalan dulu.


so time ngah pusing2 kat dalam mines tuh aku ternampak la satu book store kn so aku pn masuk jela.masuk-masuk aku terpandang satu buku yg mmg dh lama aku nk bce.walaupun tak minat tapi nak baca jgak uhh hahaha.so aku amek la buku tuh and then baca.1st page aku bukak je dh woaaahh mcm besh je buku nie.aku oikir drpd tak buat ape ape time cuti ni aku pun beli la.


walaupun aku x abes lg bace buku tuh tapi ape yg aku dpt dr bace buku tuh mmg menarik.haha.yela buku ajar aku pasal persahabatan,perasaan,ketuhanan pn ada.dan sebagai konklusinya aku akan cbe untuk jadikan membaca nie sbg hobi aku jugak haha.walaupun sebulan sebuah buku??and aku sarankan korang semua byk2 kan lah membaca.walaupun membaca karutan saya yang agak sendol nie haha.betul membaca mmg best.

fullstop

1 comment:

syazwana che wahab said...

baca bnyk , bnyk baca buku , buku bnyk baca!!!