December 12, 2009

AM I BIG ENOUGH??

skang aku kat jb kat umah mak uda akuikut abg aku berjalan kat ke jb.haha punyala penat walaupun bukan aku yg drive keter hahhah yela 9 jam kut kalo dari perak hahha.papepun mmg agak lama laaq x bersuara diruang ini yela exam spm la katakan mmg xda masa aku nak wat sume menda nie.dok ngadap buku jela.haha apepun bab kedua dalam hidup aku dah abes.skrg bukak bab baru.meniti alam penuh cabaran.mungkin peh nie dh x jumpa kawan2 kat sekolah kn tp dpt knal korang mmg benda yg terbek dalam hidup aku sebagai seorang manusia dalam dunia ini.bak kata ustaz rituh sebelum exam.kamu hargailah masa ini dgn kawan2 sebab peh nie dh x jumpa dh.hahah bebalik pada tajuk utama aku still tertanya tanya adakah aku nie sudah besar atau masih lagi seorang anak mak??mampukah aku melangkah ke alam dewasa seperti along dan kak nyah??masih tiada noktah untuk kata-kata itu??aku masih mencari hala tuju selepas ini.hala tujukedunia yg mmg asing bg aku??bak kata mak forest gum dlm movie foerest gum tuh la life was like a box a chocolate.u can see it but u dont know what inside it??aku maybe tahu ape tuh campus life tp xtaw pe sebenarnya kat sana.mampukah akuy buat kawan baru??masih tanda tanya disitu.hanya masa yg menentukan.aku cuba gaknk contact kawan sekolah rendah aku.so far ada la sorang dua yg keep in touch ngan aku lg.hope yg lain still ingat aku lg.yela time sekolah rendah aku bukan la hensem mana pn.hahaha papepn childhood memory still da best.hahha harap smpi mati la aku ingat korang yer..member2 saekolah menengah plak korang la yg mencorakkn hidup aku.dr seorg yg agak nerd jd org yg oke la poyo sket la tp x apa la.korangmmg besh hahha.rindu nak mandi sama2 ngan krang peh time pj.hahaha.berbalik padapersoalan yg ami big enough tuh la kan aku asa dr segi fizikal mmg aku dh ready dh tpmental la.haha.aku nie susah kne pressure siket.tp xpa kt semua tgk la nanti yer.sekian sahaja.


FULLSTOPP

No comments: