October 27, 2009

THE CONFESSION

semasa hari budak2 pmr dh habes exam la kan.aku dpt la panggln dr kwn aku.dia ckp jum lepak mcd.bdk yg kaw ske tu puna da kat sana.rinie kaw kne confess kat dia taw yg ske dia.soaku pun cpat la mandi coz dia ckp start kui 3.aku pn g la.smpi je sana sorang pn xda.aku pn duduk la mengeluarkn buku yela nk spm la katakn.then bce2 bku wat latihan siket dtg la beberapa org manusia yg mmg aku xknai..dorang smbg mcm menda besar je.hakim makhamah syariah kut??aku pn masuk dlm sbb xnk psg tlinga hahha.masuk dlm ada la bdk2 sekolah nieyhh tgh mkn.aku pn kaco la bdk2 uhh smbl study..hha coz boring kwn2 aku x smpi lg.then tgh kaco2 uhh aku terpandg mahirah.haha peh uhh aku pn tkr la tmpt kat tmpt lg 1 tgguu kwn2 yg len.dlm 5 minit tgu smi la kwn2 aku yg len.peh uhh bdk yg aku ske tuh duduk sebelah aku.aku pn mcm hepi bagai.peh uhh dh lepak dlm stengah jam kwn aku suruh aku confess kat bdk uhh.aku pn xnk la.xkn skrg kut??yela knai pn bru je kn dh nk confess plak kut??aku n xnk la gak kan tp confess jela.mle aku amik air yg aku bli td then minum.aku x taw mcm mana nak mula then letak je air tuh aku start ckp kat budak uhh.weh aku ada menda nak ckp ne.tp kaw jgn marah taw.then dia ckp pe benda.then aku amek blik air td tp aku teramek air org laen haha.peh uh aku letak air uhh then ckp aku ske kaw kat budak uhh.lepas tuh dlm lebey 50 saat kut??aku n dia diam je x brkate pape.haha peh th dia bersuara dia ckpaku x perlukan jwpn kn??aku just angguk jela haha.then kwn2 aku dtg then ktrg smbg2.haha peh uhh aku mintak la no tepon budak yg aku ske uhh.dia x bg.kerek towl kaw yer haha.o abes la criter

ps:now aku n dia dh rapat dh ktrg pn slalu smbg dh skarang haha.thnzz to kwn2 yg suruh aku confess gk haha.korang mmg besh la.to my siput ur the best things that i has rite now haha.gedik towl aku nie hahah

FULLSTOP

No comments: