October 27, 2009

THE CONFESSION

semasa hari budak2 pmr dh habes exam la kan.aku dpt la panggln dr kwn aku.dia ckp jum lepak mcd.bdk yg kaw ske tu puna da kat sana.rinie kaw kne confess kat dia taw yg ske dia.soaku pun cpat la mandi coz dia ckp start kui 3.aku pn g la.smpi je sana sorang pn xda.aku pn duduk la mengeluarkn buku yela nk spm la katakn.then bce2 bku wat latihan siket dtg la beberapa org manusia yg mmg aku xknai..dorang smbg mcm menda besar je.hakim makhamah syariah kut??aku pn masuk dlm sbb xnk psg tlinga hahha.masuk dlm ada la bdk2 sekolah nieyhh tgh mkn.aku pn kaco la bdk2 uhh smbl study..hha coz boring kwn2 aku x smpi lg.then tgh kaco2 uhh aku terpandg mahirah.haha peh uhh aku pn tkr la tmpt kat tmpt lg 1 tgguu kwn2 yg len.dlm 5 minit tgu smi la kwn2 aku yg len.peh uhh bdk yg aku ske tuh duduk sebelah aku.aku pn mcm hepi bagai.peh uhh dh lepak dlm stengah jam kwn aku suruh aku confess kat bdk uhh.aku pn xnk la.xkn skrg kut??yela knai pn bru je kn dh nk confess plak kut??aku n xnk la gak kan tp confess jela.mle aku amik air yg aku bli td then minum.aku x taw mcm mana nak mula then letak je air tuh aku start ckp kat budak uhh.weh aku ada menda nak ckp ne.tp kaw jgn marah taw.then dia ckp pe benda.then aku amek blik air td tp aku teramek air org laen haha.peh uh aku letak air uhh then ckp aku ske kaw kat budak uhh.lepas tuh dlm lebey 50 saat kut??aku n dia diam je x brkate pape.haha peh th dia bersuara dia ckpaku x perlukan jwpn kn??aku just angguk jela haha.then kwn2 aku dtg then ktrg smbg2.haha peh uhh aku mintak la no tepon budak yg aku ske uhh.dia x bg.kerek towl kaw yer haha.o abes la criter

ps:now aku n dia dh rapat dh ktrg pn slalu smbg dh skarang haha.thnzz to kwn2 yg suruh aku confess gk haha.korang mmg besh la.to my siput ur the best things that i has rite now haha.gedik towl aku nie hahah

FULLSTOP

October 20, 2009

TERBEK

dear farah,

u alwaiz be the best in my life,

i wont forget u forever and ever,

sorry coz i always make u feels like suck,
sorry coz i never be the best for u,
sorry coz i never make u happy,
sorry coz i broke ur heart,

sorry coz i like her more then u,
sorry coz i always couse u alot of trouble,
sorry coz i always and always never be the best for u,
sorry.



im writing here not just to say sorry,



but i also want to thnz to u for,
all the thing u has done to me,
all the word that come out from ur mouth that make me wake up once again,
all the thing that u has shared to me,
all the mesage that u has text me,
all the thing that we has do together,
all the tips that u give to tackle her,
all the things that make me feel better thnzz alot.





although we has been seperated by time,
or seperated by a giant rock,
maybe i will be far from u,
or maybe u will forgetting me,
i want u to know that i alwaiz be with u,
no matter what will happen,
u alwaiz been my best buddy.
thzzz and sorry for everythng,
i will remmeber u till the ends of life.



ps:this post di post hanya untuk menjernihkan keaadaan ye.
sumtimes apa yg kita nk mmg x dpt kn??
so bersedialah ubtuk menghadapi apa apa kemungkinan.
hidup mesti diteruskan.
kita mesti trus bejalan.
jauh dekat bkn persoaalan.
kerna kita sendiri taw apa yg terberk dn terbek untuk kita

October 16, 2009

WHENYOURMINDSMADEUP

So, if you ever want something
and you call, call
then ill come running
to fight, and ill be at your door
when theres nothing worth running for,

when your minds made up
when your minds made up
theres no point trying to change it
when your minds made up
when your minds made up
theres no point trying to stop it

you see, youre just like everyone
when the sheet falls all you want to do is run, away
and hide all by yourself
when youre far from me, theres nothing else

when your minds made up
when your minds made up
theres no point trying to change it
when your minds made up
when your minds made up
theres no point even talking
when your minds made up
when your minds made up
theres no point trying to fight it

so, if you ever want something
and you call, call
then ill come running

FALLINGSLOWLY

I don't know you
But I want you
All the more for that
Words fall through me
And always fool me
And I can't react
And games that never amount
To more than they're meant
Will play themselves out

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you have a choice
You've made it now

Falling slowly, eyes that know me
And I can't go back
Moods that take me and erase me
And I'm painted black
You have suffered enough
And warred with yourself
It's time that you won

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you had a choice
You've made it now

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you had a choice
You've made it now
Falling slowly sing your melody
I'll sing along

IFYOUWANTME

i ada ke xda ke sama je kn??salah satu mecej dr kwn aku yg aku sgt syg.yela selepas beberapa bulan knal ia nk stop perhubungan ktrg.nk ckp aku ske org len dh x juga coz before this dia yg beria ia nk sgt tgk aku ngan sidia tuh??tp ntah.kata dia tuh seolah olah membunuh segal tingkah laku ku??huh???betul ke pe yg aku wat selama nie??kdg2 aku asa aku nie bkn yg terbek x kani permata di dpan mata??perlukah aku lupakn kaw??aku asa menda nie xkn terjadi coz kaw yg terbek nuatku dn ianya sukar untuk dicari ganti.mungkin ini noktah antara kita tp ianya xkn berhenti mcm tu je.tlgg la phm ye..pleaaseeee

October 9, 2009

RAYA DUA PUOLOHH

hari nie sya mahu membuat pengakuan yang sya mmg xda pa2 perhubungan dengan cikgu seperti yang dinytakan oleh namira.dowhh aku segan kut tyme td uhh..kaw lei bawak aku g jumpa cikgu tuh??aku ingat korang maen2 je??nyesal cakap kat farah mcm tuh lak..hahha..tp naseb bek aku pandai cover macho dpan cikgu uhh..huishh korang nie kalo nak cari jodoh bg la kau org yg sesuai ngan aku sket.yela aku muda lg bg la ngan org yg seusia aku.tp cikgu tuh comel gak la.lei tahan tp dh berpunya bluwekk hahaha.tp xpa la at least hasrat cikgu uhh nak jumpa aku termakbul dh a kan ??chewwahhh haha papepun trimas atas pe yg korang wat td heeee.tpkan bkan ke salah kalo anak murisd ske kat cikgu??huishh aku pun x paham la pe yg korang pk smpi korang nk kenen kan aku ngan cigu uhh???haishhh hahhaa

FULLSTOPP

CERITA RAYA

  • RAYA FIRST=bgn pg awal 2.semayang raya.the balek umah melantak.kemudian bergerak kkubur meniarahi pusara atukda dan nnekda.disana berjumpa dengan mkck2 dan pkck2 yg setahun x jumpa.ohh ya ada juga jumpa kenalan lama tp x tegur pun maybe dia dh lupa muka kacak nie kut??haha otw balek dr kubur,g umah tok wak.makn kuih.jumpa kakak ex form 6 n kawan adek.then balek makan.tidur.eh eh ada org dtg umah buat air then kuar g umah tok che.duk lepak tunggu cousin johor balek.cousin johor smpi g makan.tjen kuar g mcd tgk bola.ramai org tp dpt duduk coz jumpa kawan disana.balek umah dengan senang hati mu mng smpi umah lepak ngan cpusin2 then tidorr.

  • RAYA KEDUA=bgn pg.g jog.sedaramara g kubur.duk rumah ada org dtg umah.ptg tuh.pak uda ajak om mancing.g segari.memancing pukul 7.30 balek hasil tangkapan x memuaskan.dpt 3 ekor je haha.then trus tidorrr

  • RAYA THIRD=bgn awal kena gerak oleh mak uda.then srpn.kemudian berjalan kerumah mkck2 terdekat smpi ptg.eh eh ada gambar moyang jumpa kat rumah mkck.akhirnya taw gak ku keterunan ku mcm mana hee.then mlam yg besh pun bermula.pasang pelita.lepas makan malam kami main bunga api.haha pas tuh lawan baling mercun antara anak buah dan pakcik2 pun bermula gak.hahhaa agak bahya nasib xda yg tercedera so moral of the storu jgn maun mercun ye

  • RAYA KEEMPAT=cousin suma suda balek umah.ptg amnoe kol ada open house.g la...eh eh ada syifa hahaa.kmudian g umah boboy tgk wyg.seterusnya balek umah.kawan kak nyah dtg dan habis hari raya keempat dengan cepatnye

  • RAYA FIFTH=xtaw buat ape??hahha dah lupa


  • RAYA KEENAM-hari makan sedunia.g umah zak makan.g umah am makan.g umah hazim makna.g umah ikmal makan.g umah suha makan.g umah boboy makan.g umah anis pun makn.conclsion nyer arituh mmg aku byk mkan.wat penat je diet tyme pose kan??adooooiii hahahhaha tp[ xpa still slim hahha


kesimpulanya niela perjalanan aku dalam seminggu beraya haha korang cemaa lak???pandai2 la korang jawab hahha FULLSTOPP