September 12, 2009

AKU PERASAN JE KE??

minggu peperiksaan..so bz la sket membaca buku??hahaha so this week aku nak cakap pasai pe??hah pasai ada org ske aku..mcm nie story dia begin bila aku kat surau la kan..mcm biasa la kalo ada kenduri aku akn pergi surau la kan coz makan free sape xnk kan ka??then bila dh abeh makan aku pun tlg la mak ayh aku n org2 surau dlama 4 org mcm uh basuh pinggan..3 drpd budak org tuh budak2 taw dalam darhah 6 mcm tuh.then tetiba salah sorang dr mereka cakap..abg umor berapa??nak kawen x dengan dia sambil menunjuk org perempuan disebelahny.aku pun gelak je r pas tuh ada sorang makck berbicara ha kalo kamu nak ngorat dia tanya mak ayah dia dulu.kebetulan mak n ayah aku ada kat situ so mak ayah aku pun gelak la besor.haha pa jadahnya budak2 nak ngorat aku??ahah oke next story pasal cikgu kat sekolah.nama xpayah ckp la kan.dia cikgu ganti je kut.masa tuh bru abeh trial est so kuar awal la sampai je kat pagar namira jerit amad cikgu nie suke kaw!!aku pun terkejut la lalu aku tgk r cikgu uhh.then cikgu trus masuk dalam..hahha citer yg sebenarnya aku pun xtaw tp kawan2 aku ckp cikgu tuh berkenan ngan kaw..haha sudah,..mwybe dia men2 je kut kan kan??oleh itu kesimpulannya org2 yg seusia ngan aku xda plak yg nak aku tp org2 tua n terlebih muda nak plak kat aku??hahah kesian lantaklah..trial lg 2 paper so wish me luck bebeh hahah bye2 adiossa trimas kerana membaca entry ngarut nie heee

FULLSTOP

September 1, 2009

TRIALL


good luck TRIAL SPM 2009 kawan kawan heee.wish all of you all the best jgn meniru-niru hahah.t kantoi kang susah lak lgpun x bek meniru t x berkat tyme spm kang.selamat mejawab.