June 23, 2009

KAWAN SEMUA ILUASM





well setelah segala yg terjadi kat aku dalam bulan nie kan aku dh start terpikir yg ada hikmahnya gak jd menda nie.skang aq taw kwn2 aq sumenyer really care kat aku.am kawa azad kero try untuk cheerkan aq peh dyeorg taw aq ada masalah.nabila sedia mendengar citer aq.josh byk bg nasihat.atirah byk nukak minda aq.kawan2 mespes byk membantu.arip kembar byk naikkan semangat aku.jaja jd pendengar setia aku.mark n rifah jd kawan berdiskussi aq.suha cbe tlg aq.farah n mkck pain dgar luahan aku.amin tlg releasekn tension.james mcm besa kool.arep sidek yg bukak minda aq.n untuk semua yg telah tolong secara langsung atau tidak lanfsung aq ucapkn bebanyak time kasih ye.aq syg korang wehhahah kalo ada nama yg x disebut tu mintak mmap yer kpala x dpat ingat sgt la weh.apa apa pun I LOVE U BEBEIHH hahah



fullstopp!!

No comments: