May 9, 2009

kejutan buat insan yang benama cikgu

ntah aq xtaw mcm mana nak start..huh mcm nieyhh.masa arie rabu rituh la bersamaan ngan 6.5.09.adalah besday guru kelas ktrg..so ketua kelas aq a.k.a lulu tuh merancang la satu kejutan utuk cikgu ktrg tuhh.ermmm dlm seminggu mcm tuh la planning nyer.so setelah semuanya setuju*(xda la semua yg bincang pun 4 org je)hahah.so ktrg pun decide la bli cake tuk cikgu ktrg..hahah tp that time ktrg x taw lg la birthday cikgu bila.so si lulu nie tnaya la kt cikgu bm ktrg merangkap kwn bek guru klas ktrg nieyhh..hahah tp cikgu bm plak ckap dyer x pasti t saya tanya.oleh semangat ingin tahu lulu pun g la tanya kt cikgu.tp dyer xdala ckp direct.dia just ckp ikgu nak no ic cikgu.ktrg nak isi tuk borg klas.cikgu pun bg jela..(cikgu x syak pape pun babe haha)then hari2 yg dinanti tlah tiba.ktrg smpn la cake tu dlu kat kantin.(takut t cair la plak.) so smua [plam kami bermula pada masa bm.hahah ktrg mntk cikgu bm kuar awal.then ktrg suruh 2 org bdk klas ktrg iaitu azira n gaara g pnggil cikgu..so mereka pun g la.haha mereka nie pun opndai gak sengaja nak tmbh elemen suspen lalu mereka pun g la ckp kt ckgu ya kelas dh hancur.cikgu bm dh menangis dh cikgu cpat cikgu cpat..cikgu pun bergegas la dtg ke kelas.masuk je dlm klas trus dyer menjerit smua duduk..tp bler dyer tgk je cake dyer trus je senyumm..terharu lalu menangis(aq pn x taw bler cikgu menangis sebenarnya).hahha cikgu ckp terima kasih byk2 coz bg dyer kejutan n akan ingat menda nie smpi bler2..hahah

fullstopp.

No comments: