December 28, 2008

hari hAri hari sabtu




haha hari ni nak ckp har yg relax x jugak tp aq lei describe sebagai hari yg kurang aktiviti r.ermm cam bese rie nie bgn tdo lmbt lg r.sbb bgn lmbt aq x jd nak g latihan moto.azim mara giler sai ney haahahah.aq nak wat cmner kn??dh tdo lmbat.hahaa bgn hewh tdo bukak tb tgk ben10.abeh je ben10 aq kuar g ppik nak lepak2 kat sner.dlm stengah jam aq pun blek.mle2 kakak aq ajak aq g kenduri to oeh tuh dyer ckp maleh.aq pun kalo x maleh nk g tp mak aq suruh gak so aq g r ngan adek sedare aq.dpt mkn free hahaah.balek umah jer aq tgk cter industan kat tb3 tgah lyn tetiba kak aq mecej suruh antar brg kat tmpt keje dyer so aaq pun g r.peh 2 blek umah.maen2 game2 truz lena.sesedar jewh dh pkui 515.aq pun bergegas la mandi sbb nak jog.hahhaa
nak mengempiskan perut hahaha.lepeh mandi tetiba amin sahabat gebuku.aq ingat nak blanja aq makan tp upernyer dyer suruh aq amek bwak g pdg asta.aq pun g r umahnyer.tp pewh ntah jalanraya arienie.lori byk sgt.slalu x.so aq terpaksa la bwak mto ati2 tkt exsiden.tak dpt aq nak jd kurus nanti ahahaha.abeh je jog lpak2 jap aq pun blek ngan amin.aq ingat awai lg upe upenyer dh maghrib.hahaha aq pun blek umah ikowt jalan besa.oleh sebba aq nak sve minyak mtor{kedekut upenyer aq nieh} aq pun bwak la mto dgn had laju 40 km sejam jer.hahaha slow gler.smbl bwak mtor aq pun nyanyi r sorang2.hahaa ada sorang mkck 2 tgk aq pelik je masa kat trafic light.dyer ingat aq giler kowt nyanyi sorang2.hahahaha oleh sbb aq bwak slow smpi umah pkui 745 hahaha.tgk doreamon smyang mandi.peh tuk tgk tb .theen aq mkn.peh tu truz aq on blog nieyh hahaha..smpi skang.ermm sebelum aq mengundur diri aq nak sedekah kan alfatihah buat alyarhamsultan negeri sembilan.alfatihah....amin..aik name amin lg hahahahaahahh

No comments: